Sara er fra Thailand og flyttet til Norge i 1993 som 9 åring. Hun er utdannet Bachelor of Management fra BI, Nydalen. Hun er også utdannet reiselivskoordinator og har jobbet i et flyselskap i mange år. Nå jobber hun som freelance, hun er blant annet ICDP- veileder (International Child Development Programme) og er under utdanning for å bli ICDP- Trainer. Hun jobber til vanlig med veiledning av foreldre og stortrives med jobben.
Økobuddhisme er noe Sara skal jobbe med selv om det er nytt for henne. Hun vil gjerne komme i dialog med dere som ønsker å engasjere seg. Hun har allerede begynt å gjøre seg kjent med temaet og gleder seg til å lære seg mer om dette emnet.
Hun er fra Den Thailandske buddhistforening og har jobbet som frivillig lærer på tempelet. Og jobbet som frivillig med ungdomsgruppe i regi av BF og vært med på flere aktiviteter med unge voksne. Nå skal Sara jobbe for å stifte en gruppe for unge voksne og jobbe med videreføring av buddhisme i Norge sammen med våre buddhistiske ungdommer. Det blir veldig spennende og vi gleder oss til fortsettelsen. Følg med på Facebook