Buddhistforbundet

Artikkeltyper

Exploring the use of Mindfulness in Schools and Universities

Lagt inn den 15.Mai 2018 | ved Administrator som Seminar | i biz Buddhistforbundet

Konferanse 12. juni: Exploring the use of Mindfulness in Schools & Universities - Common Challenges – Common Solutions - East & West Tre fremragende lærere i mindfulness besøker Norge i ... more»

Ung Dialog inviterer: Religions og livssynsdialog i Norge Hva er oppnådd - og hvor går veien videre?

Lagt inn den 12.aug. 2016 | ved Administrator som Seminar | i biz Buddhistforbundet

Det er i år 25 år siden den organiserte religions- og livssynsdialogen i Norge begynte. Gjennom seminaret markerer Nansenskolen jubiléet, ved å rette søkelyset på hva som er oppnådd og hvor ... more»

Karma, sex og penger

Lagt inn den 06.feb. 2013 | ved Administrator som Seminar | i biz Triratna Buddhistfellesskap