Buddhistforbundet

Artikkeltyper

Buddhistforbundets lysfest

Lagt inn den 16.november 2018 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Buddhistforbundet inviterer alle til å delta på årets lysfest som er en markering av Buddhas oppvåkning. Feiringen foregår på Karma Tashi Ling buddhistsenter lørdag 8.desember 2018. Vi inviterer medlemmene av alle ... more»

Nyttårsfeiring - Det Norske Puti Institutt

Lagt inn den 15.november 2018 | ved Administrator som Feiring | i biz Det Norske Puti-institutt

值此2019年新年到来之际,挪威菩提学会诚心邀请您参加新年祈福活动。/We, Det Norske Puti Institutt, with great honour to invite you to join us for the New year¨s praying activity.​   新年祈福报名链接/Registration ​ 各位师兄善友大家好/ Dear all,​ ​ 值此2019年新年到来之际,挪威菩提学会诚心邀请您参加新年祈福活动。/We, Det Norske ... more»

Vesak-feiring i Røde kors konferansesenter

Lagt inn den 09.Mai 2018 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Vi inviterer alle våre medlemmer, gjerne med familie, til å delta i feiringen av VESAK som finner sted 29. mai kl. 18:00 i festsalen i Røde kors konferansesenter, Hausmannsgate 7 ... more»

Buddhistforbundets Vesak-feiring

Lagt inn den 08.Mai 2017 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Onsdag 10. mai kl. 18:00 markerer Buddhistforbundet den største av alle buddhistiske høytider: VESAK som markerer Buddhas fødsel, oppvåkning og parinirvana. Markeringen finner sted i Ingeniørenes hus, Kronprinsens gate 17 ... more»

Innføringskurs i buddhisme

Lagt inn den 29.desember 2016 | ved Administrator som Feiring | i biz Karma Tashi Ling buddhistsamfunn

Grunnleggende meditasjonsteknikker og teorien bak. Buddhisme er ikke basert på tro og frelse slik vi ofte oppfatter at religioner er. Den er i steden basert på meditasjon og kontemplasjon hvor vi ... more»

Vesak-feiring

Lagt inn den 03.Mai 2016 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Stort vesak-arrangement søndag 22. mai i Ingeniørenes hus i Oslo  Vi inviterer deg med dette til felles feiring av vesak. Vesak er buddhismens viktigste høytid og markeres hvert år på ... more»

Oslo Buddhistsenter feirer Buddhafjordfestival!

Lagt inn den 06.juni 2015 | ved Administrator som Feiring | i biz Triratna Buddhistfellesskap

17/7-19/7 inviterer Oslo Buddhistsenter til naturskjønne opplevelser på Håøya, i Oslofjorden, med blant annet musikk, yoga, mat, meditasjon og workshops.     ... more»

Vesak - program

Lagt inn den 01.juni 2015 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

vi feirer den offisielle vesakdagen i dag, 1. juni 2015/2559  ... more»

Offisiell Vesaksdagsfeiring 2015 / 2559

Lagt inn den 22.Mai 2015 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Felles feiring av vesak mandag 1. juni i Ingeniørenes hus i Oslo   Kjære venner. Buddhistforbundet markerer Buddhas fødsel, oppvåkning og bortgang mandag 1.juni kl. 19:00 med et felles arrangement ... more»

Innvielse av det første spesialbygde tibetansk-buddhistiske tempelet i Skandinavia.

Lagt inn den 22.Mai 2015 | ved Administrator som Feiring | i biz Karma Tashi Ling buddhistsamfunn

Tirsdag 2. juni  2015 innvies det første spesialbygde tibetansk-buddhistiske tempelet i Skandinavia. Selve seremonien holdes kl. 15.00 og det oppfordres til å være på plass en time før da det er ... more»