Buddhistforbundet

Artikkeltyper

Øyeblikkets under

Lagt inn den 14.juni 2017 | ved Administrator som BF-bok | Forfatter Thich Nath Hanh

Zen-mesteren Thich Nath Hanh lærer oss kunsten å stoppe jagt og oppleve det fine som er i oss og omkring oss. på sin klare, poetiske måte formidler han metoder for ... more»

Når alt faller fra hverandre

Lagt inn den 14.juni 2017 | ved Administrator som BF-bok | Forfatter Pema Chödrön

Pema Chødrons radikale og medfølende råd for hva vi kan gjøre når alt faller fra hverandre i livet, går på tcers av våre vanlige holdninger og forventninger. De bygger på ... more»

Levende Buddha, Levende Kristus

Buddhistmunken Thich Nhat Hanh har i en årrekke bidratt til en dialog melloom disse to største kontemplative tradisjonene. Han bettrakter kristendommen med outsiderens friske blikk, utforsker de to tradisjonenes møtepunkter ... more»

Buddhas samtaler

De lange tekstene; det store bindet Mahavagga
Lagt inn den 14.mars 2016 | ved Administrator som BF-bok

Buddhas samtaler. Oversatt fra pali av Kåre A. LIe  Solum Forlag, Oslo 2005 277 sider, 397 gram ISBN: 82-560-1488-1 Pris:  280.- Bestill den ved å sende en epost til: bokbestilling@buddhistforbundet.no   ... more»

Buddhistisk psykologi.

Innføring i Abidhamma
Lagt inn den 14.mars 2016 | ved Administrator som BF-bok

124 sider ISBN 978-82-560-1551-1  Kåre A. Lie, Solum forlag 2007 Bestill den ved å sende en epost til: bokbestilling@buddhistforbundet.no   ... more»

Buddhismen

Gyldendals temabibliotek
Lagt inn den 29.okt 2010 | ved Administrator som BF-bok | Forfatter Egil Lothe

Forfatter: Egil Lothe  Gyldendals faktabibliotek Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 2001 80 sider, 330 gram ISBN: 82-05-28328-1 Pris: 198.- Bestill den ved å sende en epost til: bokbestilling@buddhistforbundet.no   ... more»

Brødrenes sanger

Lagt inn den 23.okt 2009 | ved Administrator som BF-bok

Brødrenes sanger, eller Theragatha som originaltittelen lyder, tilhører den store samlingen av tekster som er kjent under navnet Tipitaka eller De tre kurvene, buddhismens "Bibel", om man vil. Brødrenes sanger ... more»

Søstrenes sanger

Lagt inn den 23.okt 2009 | ved Administrator som BF-bok | for Buddhistisk nonne, Pali-tekst

Søstrenes sanger (Theragatha) tilhører buddhismens kanoniske skrifter og er dikt skrevet av kvinner som har bestemt seg for å følge Buddhas lære. Både i litteraturhistorien og i religionshistorien er dette ... more»