Buddhistforbundet

Artikkeltyper

Den skandinaviske skolemessen

Lagt inn den 10.okt 2017 | ved Administrator som Hendelse | i biz Buddhistforbundet

1-3 november arrangeres den Skandinaviske Skolemessen på Norges Varemesse på Lillestrøm. Skolemessen er Norges største leverandørmesse for alle som jobber i og med undervisningssektoren.  Buddhistforbundet vil være tilstede med informasjon ... more»

Åpent hus arrangement

Lagt inn den 06.okt 2017 | ved Administrator som Hendelse | i biz Rinzai Zen Senter

Rinzai zen-senter Oslo ønsker velkommen til et Åpent hus-arrangement i senterets lokaler. Vi inviterer leietakere og venner til en rolig og innholdsrik kveld. Ta med deg familie, venner, kjente og kjære å bli med ... more»

The Lights of Meditation og Recognizing Daily Happiness

Lagt inn den 14.juni 2017 | ved Administrator som Hendelse | i biz Karma Tashi Ling buddhistsamfunn

Verdenskjent foredragsholder underviser på Paramita meditasjonssenter Thay Thich Phap Hoa ble født i Sør-Vietnam i 1974 og kom til Canada som 12-åring. Som 15-åring avla han munke- løftet, og 20 ... more»

Aktivitetsdag for barn og voksne på Wat Thai templet

Lagt inn den 13.juni 2016 | ved Administrator som Hendelse | i biz Den Thailandske buddhistforening

Velkommen til aktivitetsdag for barn og voksne på WatThai tempel rundt Oslo - Frogner kommune Søndag 19 Juni 2016 kl.09.00 til 17.00 Wat Thai Norge Trondheimsvegen 582, 2016 Frogner Postboks ... more»

Oppmerksomhetsdag

Lagt inn den 22.Mai 2015 | ved Administrator som Hendelse | i biz Dharmagruppa

Det blir avhold en av Dharmagruppens stadig mer regelmessige oppmerksomhetsdager: Denne gang vil den foregå på engelsk da Drivende skyers sangha (Oslo) får besøk av den amerikanske munken Thay Phap Tri. Som vanlig ... more»

Mindfulnessdag!

Lagt inn den 05.Mai 2015 | ved Administrator som Hendelse | i biz Dharmagruppa

Drivende skyers sangha i Dharmagruppa inviterer nye og erfarne til en mindfulness-dag (med oppmerksomhetstrening og meditasjon) i Thich Nhat Hanhs tradisjon. Vi gjør oppmerksomme bevegelser, sitte- og gåmeditasjon i vennlig atmosfære, og spiser ... more»

Oppmerksomhetsdag

Lagt inn den 24.november 2014 | ved Administrator som Hendelse | i biz Dharmagruppa

Drivende Skyers sangha ønsker velkommen til oppmerksomhetsdag på Rinzau Zen Senter lørdag 29. november fra klokken 10.30 til 15.00 Ta med vegetarisk rett til felles måltid.  ... more»

Loppemarked på KTL - Bjørndal

Lagt inn den 03.sept. 2014 | ved Administrator som Hendelse | i biz Karma Tashi Ling buddhistsamfunn

Det nye tempelet på Karma Tashi Ling buddhistsenter skal innvies 2. juni 2015. Som et ledd i å bli ferdig med forberedelsene og skaffe penger til dette, blir det arrangert loppemarked ... more»