Buddhistforbundet

Artikkeltyper

BF fordømmer volden i Myanmar

Lagt inn den 03.okt 2017 | ved Administrator som Nyhet | Forfatter Egil Lothe

Vi har fulgt opp videre med et prosjekt i Buddhistforbundets regi i Myanmar om buddhistenes forhold til religiøse minoriteter med utgangspunkt i menneskerettighetene der vi har arrangert møter / seminarer med ... more»

VESAK 2017

Buddhistforbundet feirer Buddhas fødsel
Lagt inn den 07.apr 2017 | ved Forstander som Nyhet

Onsdag 10. mai kl. 18:00 markerer Buddhistforbundet den største av alle buddhistiske høytider: VESAK som markerer Buddhas fødsel, oppvåkning og parinirvana. Markeringen finner sted i Ingeniørenes hus, Kronprinsens gate 17 ... more»

Buddhistforbundets lysfest 2016

Buddhistforbundet feirer lysfest lørdag 17. desember på Karma Tashi Ling buddhistsenter i Oslo
Lagt inn den 05.desember 2016 | ved Forstander som Nyhet

Vi inviterer deg med dette til feiringen: Buddhistforbundets lysfest.  Lysfesten er en samling i årets mørkeste måned der vi kommer sammen for å minnes Buddhas Oppvåkning for 2600 år siden og ... more»

Vesak 2016 / 2560

Buddhistforbundet markerer vesak søndag 22. mai
Lagt inn den 29.apr 2016 | ved Forstander som Nyhet

Vi inviterer deg med dette til felles feiring av vesak. Vesak er buddhismens viktigste høytid og markeres hvert år på fullmånedagen i mai. I år finner høytiden sted 20. – 22. ... more»

Nyhetsbrev, November 2015

Lagt inn den 25.november 2015 | ved Administrator som Nyhet

Klikk på lenken så åpner nyhetsbrevet seg i pdf-format. (ps, om nedlastingen blir blokkert, se på sikkerhetsinnstillingene dine) Bladet kan også bestilles tilsendt i posten ved å sende en epost ... more»

Buddhistforbundets lysfest 2015

Feiring av lysfest lørdag 12. desember på Karma Tashi Ling buddhistsenter
Lagt inn den 20.november 2015 | ved Forstander som Nyhet

Lysfesten, som i år finner sted på på Karma Tashi Ling buddhistsenter, blir lørdag 12. desember kl. 16:00. Vi håper mange benytter seg av muligheten til å være med ... more»

Tusen takk!

Vi er veldig glade for alle meldinger som kommer inn via epost og brev i disse dager;)
Lagt inn den 24.juli 2015 | ved Administrator som Nyhet

... more»

Har du flyttet? Meld fra til oss også!;)

en hilsen til våre medlemmer
Lagt inn den 22.Mai 2015 | ved Administrator som Nyhet

... more»

Nødhjelp til Nepal