Buddhistforbundet

Artikkeltyper

UTTALELSE FRA BUDDHISTFORBUNDET OM DE NYLIGE TERRORHANDLINGENE I SRI LANKA (norsk / engelsk)

Lagt inn den 25.apr 2019 | ved Forstander som Nyhet

Statement from the Buddhist Federation of Norway on the recent terrorist attacks in Sri Lanka We are deeply shocked by the horrible terrorist actions that took place in Sri Lanka ... more»

MARKERING FOR TERROROFRE I SRI LANKA

Tisarana srilankisk buddhistforening arrangerer markering for terrorofrene i Sri Lanka
Lagt inn den 21.apr 2019 | ved Forstander som Nyhet

Invitasjon til sympatierklæring-, sorgbearbeidelse og velsignelsesseremoni for ofrene for bombeangrepet på Sri Lanka. Kjære venner, Vi er rystet og fordømmer på det sterkeste de voldelige og ødeleggende bombeangrepene som ble rettet ... more»

MEDFØLELSE MED OFRE FOR TERROR I SRI LANKA

Buddhistforbundet uttrykker sorg over terrorangepene i Sri Lanka
Lagt inn den 21.apr 2019 | ved Forstander som Nyhet

... more»

BUDDHISTFORBUNDET STØTTER VIKTIG MARKERING

Lagt inn den 21.mars 2019 | ved Forstander som Nyhet

... more»

"EUROPEAN BUDDHIST UNION" STØTTER BUDDHIST- FORBUNDETS KLAGE PÅ NRK PROGRAM MED USANNE PÅSTANDER OM BUDDHAS KVINNESYN

Lagt inn den 01.feb. 2019 | ved Forstander som Nyhet

Kringkastingsrådet NRK Postboks 2450 Torgarden 7005 Trondheim Norway Strasbourg 27 January 2019 It has been brought to our attention that the Norwegian Broadcasting Corporation (NRK), in a film published on ... more»

"FRI TANKE" SKRIVER OM NRK SAKEN

Human-etisk forbund sitt nett tidsskrift skriver om NRK sitt program om buddhismen
Lagt inn den 30.jan 2019 | ved Forstander som Nyhet

"FRI TANKE" skriver: "Njord Røv synes fortsatt ikke at det er noen grunn til å ta selvkritikk. – Jeg beklager sterkt at Lothe ikke klarer å skjønne settingen dette programmet ... more»

Buddhistforbundet klager på program på NRKs skoleside

Klage på bruk av program på NRKs skoleside for undervisning i KRLE / RE faget
Lagt inn den 22.jan 2019 | ved Forstander som Nyhet

Klage på bruk av program på NRKs skoleside for undervisning i KRLE / RE faget Buddhistforbundet viser til tidligere brev til NRK om program om buddhismen og videre korrespondanse . ... more»

Ledig fast stilling som konsulent i Buddhistforbundet (50%)

Utlyning: Søknadsfrist 15. februar 2019
Lagt inn den 18.jan 2019 | ved Forstander som Nyhet

KONSULENT I BUDDHISTFORBUNDET Det er ledig 50 % fast stilling som konsulent i Buddhistforbundet   Buddhistforbundet er et trossamfunn og et samarbeidsorgan for 14 buddhistiske organisasjoner i Norge. Buddhistforbundets oppgaver ... more»

Om bruk av programmet "På tro og Are" på NRKs skoleside

Generalsekretær responderer på NRKs kommentar til "Utrop"
Lagt inn den 16.jan 2019 | ved Forstander som Nyhet

Til NRK v/ Njord Røv Jeg registrerer at du i artikkelen om denne saken i avisen "Utrop" siteres som sitert nedenfor: NRKs livssynsredaktør Njord Røv kommenterer til Utrop: – Ingenting ... more»

AVISEN "UTROP" OM NRK PROGRAM PÅ SKOLESIDEN

NRKs desinformasjon om Buddhas kvinnesyn blir tatt opp i ny artikkel i avisen "Utrop"
Lagt inn den 16.jan 2019 | ved Forstander som Nyhet

NRK provoserer norske buddhister Norske buddhister protesterer mot NRKs fremstilling av Buddha i programmet På tro og Are fra 2010. Nå rykker forskere ut med ny støtte til Buddhistforbundet.  ← Forrige artikkel Utrop nr. ... more»