Buddhistforbundet

Artikkeltyper

Stilling ledig som koordinator i BF

Lagt inn den 20.apr 2017 | ved Administrator som Artikkel

Buddhistforbundets formål er å samle buddhister og buddhistvenner av alle tradisjoner i en landsomfattende fellesorganisasjon til fremme av de buddhistiske prinsipper i teori og praksis.  Buddhistforbundets kontor Buddhistforbundets kontor er ... more»

Walking our talk

Vegetarianism in the forefront of spreading the Dharma
Lagt inn den 21.aug. 2012 | ved Gunaketu som Artikkel | Forfatter Gunaketu Kjønstad

Walking our talk - Vegetarianism in the forefront of spreading the Dharma     Contribution for the Vesak conference at the Mahachulalongkornrajavidyalaya University in 2006, by Dharmachari Gunaketu Kjønstad, member of the ... more»

Når en buddhist dør

Lagt inn den 12.feb. 2011 | ved Forstander som Artikkel

Når en buddhist dør Noe vi mennesker har felles er at vi skal alle en dag dø. Men selv om alle skal dø er vel ingen som ønsker døden velkommen. Det ... more»

Bilder fra Buddhas liv

Lagt inn den 08.november 2010 | ved Forstander som Artikkel

... more»

Buddhistforbundets forlags egne utgivelser

Lagt inn den 22.juli 2010 | ved Administrator som Artikkel

Men bøker som er utgitt på Buddhistforburbundets eget forlag selges til bokhandlere med 40% rabatt. Foreløpig er det ikke så mange utgivelser. Listen finnes her. Bokhandlere som ønsker å benytte seg ... more»

Mandater for de seks første aktivitetsgruppene i BF

Lagt inn den 10.juni 2010 | ved Administrator som Artikkel

De seks aktivitetsgruppene er: 1.       Buddhistforbundets forlagsgruppe 2.       Buddhistforbundets webgruppe 3.       Buddhistforbundets skolegruppe 4.       Buddhistforbundets gruppe for buddhistisk arbeid i fengsler 5.       Buddhistforbundets livsritegruppe 6.       Buddhistforbundets høytidsgruppe Mandat for Buddhistforbundets ... more»

Fem tekster fra Tipitaka

Lagt inn den 10.jan 2010 | ved Administrator som Artikkel | for Buddha, Den historiske buddha | i gruppe Pensum 8.-10. klasse - RLE

130. Gi gaver uten å gjøre forskjell på noen! Dette ble sagt av Mesteren, jeg har hørt at den ærverdige sa det:     “Det finnes tre slags personer i verden. ... more»

Samsara - Livets hjul

Lagt inn den 06.desember 2009 | ved Administrator som Artikkel | for Samsara | i gruppe Pensum 8.-10. klasse - RLE

"Samsara" kalles den uopplyste måten å leve på, slik vi alle gjør. Bare buddhaene er våknet opp fra denne livsdrømmen, som skyldes vår tilknytning til egoet og de forskjellige sinnsgiftene som ... more»

Hvor buddhismen og vitenskapen møtes

Lagt inn den 04.desember 2009 | ved Administrator som Artikkel | for Virkelighetens natur | i gruppe Buddhisme og vitenskap

Det er mange videoer på YouTube om dette temaet. Disse er blant de bedre.   ... more»

Praktisk innsiktsmeditasjon

Lagt inn den 26.november 2009 | ved Administrator som Artikkel | i gruppe Økobuddhisme

ForordDu lever her. Og nå. I dette flyktige, enestående øyeblikk som aldri kommer tilbake, men fornyer seg ustanselig. Her og nå er alt du har, alt du noensinne vil få. Det ... more»