Buddhistforbundet

Artikkeltyper

Tibetansk buddhistisk lærer fra Kina besøker Oslo

Fra torsdag 30. november til tirsdag 5. desember besøker Khenpo Sodargye Rinpoche Oslo. Se program med påmeldingslenke
Lagt inn den 27.november 2017 | ved Forstander som Artikkel

... more»

Støtt BFs prosjekt: Miljøhjelp til Bodhgaya

- Bodhgaya er oversvømt av søppel. Hjelp til med å rydde opp
Lagt inn den 12.Mai 2017 | ved Administrator som Artikkel

Mahabodhitempelet med treet som står der hvor Buddha våknet opp for nesten 2600 år siden er målet for et stort antall buddhistiske pilegrimmer som hvert år som kommer hit for ... more»

Stilling ledig som koordinator i BF

Lagt inn den 20.apr 2017 | ved Administrator som Artikkel

Buddhistforbundets formål er å samle buddhister og buddhistvenner av alle tradisjoner i en landsomfattende fellesorganisasjon til fremme av de buddhistiske prinsipper i teori og praksis.  Buddhistforbundets kontor Buddhistforbundets kontor er ... more»

VESAK 2017

Buddhistforbundet feirer Buddhas fødsel
Lagt inn den 07.apr 2017 | ved Forstander som Artikkel

Onsdag 10. mai kl. 18:00 markerer Buddhistforbundet den største av alle buddhistiske høytider: VESAK som markerer Buddhas fødsel, oppvåkning og parinirvana. Markeringen finner sted i Ingeniørenes hus, Kronprinsens gate 17 ... more»

Buddhistforbundets lysfest 2016

Buddhistforbundet feirer lysfest lørdag 17. desember på Karma Tashi Ling buddhistsenter i Oslo
Lagt inn den 05.desember 2016 | ved Forstander som Artikkel

Vi inviterer deg med dette til feiringen: Buddhistforbundets lysfest.  Lysfesten er en samling i årets mørkeste måned der vi kommer sammen for å minnes Buddhas Oppvåkning for 2600 år siden og ... more»

Vesak 2016 / 2560

Buddhistforbundet markerer vesak søndag 22. mai
Lagt inn den 29.apr 2016 | ved Forstander som Artikkel

Vi inviterer deg med dette til felles feiring av vesak. Vesak er buddhismens viktigste høytid og markeres hvert år på fullmånedagen i mai. I år finner høytiden sted 20. – 22. ... more»

HH Dalai Lama besøker Norge

Hans Hellighet den 14. Dalai Lama besøker Oslo 7. - 9. mai.
Lagt inn den 18.mars 2014 | ved Forstander som Artikkel

Dalai Lama møter det norske folk i mai Oslo 11.mars 2014 – Dalai Lama kommer på privat besøk til Oslo 7. – 9. mai 2014.  Programmet legger opp til flere ... more»

Lysfest i Wat Thai

Stemningsfull markering av Buddhas Oppvåkning