Buddhistforbundets forlags egne utgivelser

Buddhistforbundets forlags egne utgivelser

Lagt inn den 22.juli 2010 som Artikkel

Buddhistforbundet selger enkelte bøker fra andre forlag og bøker utgitt på Buddhistforbundets eget forlag til enkeltpersoner.

Men bøker som er utgitt på Buddhistforburbundets eget forlag selges til bokhandlere med 40% rabatt.

Foreløpig er det ikke så mange utgivelser. Listen finnes her.

Bokhandlere som ønsker å benytte seg av dette må oppgi noe informasjon som bl.a leveringsadresse og fakturaadresse. Bestilling kan enten gjøres via Bokkilden.no eller ved å sende en epost til:

bokbestilling@buddhistforbundet.no med ordrenr, tittel og antall. Portoutgifter blir lagt til.

Forsendelse av en eller to bøker vil gå som brev, noe som er forholdsvis kostbart. Vi anbefaler at det sendes litt større ordre som kan sendes med Postens smartbokser. Jo flere, jo billigere pr bok. Faktura legges ved forsendelsen.