Lysfesten 2010

Lysfesten 2010

Lagt inn den 10.juni 2010 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Hvert år arrangerer Buddhistforbundet lysfest i desember for sine medlemmer og andre som har lyst til å være med.

Det blir bl.a. markering av Buddhas Oppvåkning med resitasjon, meditasjon, lysprosesjon, danseoppvisning, sang og musikk fra ulike buddhistiske kulturer, servering og forfriskninger, samt sosialt samvær.

Sted: KFUM-huset
Stedets adresse: Grubbegt. 6
Starter: 05.desember 2010 - 15:00       Slutt: 05.desember 2010- 18:00      Varighet: 3 timer
Ev. krav til deltagelse:

Åpent for alle, men da det er begrenset plass må man henvende seg til egen buddhistgruppe for å registrere seg. Hver gruppe har fått en kvote.

De som ikke er tilsluttet noen gruppe kan henvende seg til Buddhistforbundets kontor:

kontor@buddhistforbundet.no

Skriv navn på alle som ønsker å være med.

Det er ledige plasser igjen.

Pris: Gratis adgang
Beskjeder: Se invitasjonsplakat bak lenke til høyre.