BF starter opp flere nye aktiviteter

BF starter opp flere nye aktiviteter

- Har du lyst til på være med på dette?
Lagt inn den 10.juni 2010 | ved Administrator som Nyhet | Forfatter Flemming Skahjem-Eriksen

Buddhistforbundet skal i høst starte fem nye aktiviteter - i tillegg til forlagsgruppen som allerede er i gang - som vil forsterke innsatsen som Buddhistforbundet yter til sine medlemmer og i forhold til storsamfunnet.

Har du lyst til å bidra, kontakt din gruppe i Buddhistforbundet.

Buddhistforbundets styre vedtok på sitt styremøte 2. juni 2010 at fem nye aktivitetsgrupper skal etableres og som skal jobbe med forskjellige panbuddhistiske oppgaver i regi av Buddhistforbundet.

De til sammen seks aktivitetsgruppene vil da bli:

1. Buddhistforbundets forlagsgruppe

2. Buddhistforbundets webgruppe

3. Buddhistforbundets skolegruppe

4. Buddhistforbundets gruppe for buddhistisk arbeid i fengsler

5. Buddhistforbundets livsritegruppe

6. Buddhistforbundets høytidsgruppe

Mandater for disse gruppene kan du se her.

Det er også vedtatt retningslinjer for arbeidet i BFs aktivitetesgrupper.

De som har lyst til å delta i en av disse aktivitetesgruppene bør kontakte sin egen buddhistgruppe og bli nominert av den til å representere gruppen, da det legges opp til at de ulike buddhistgruppene i BF skal kunne ha minst én deltager i hver aktivitetsgruppe.

Hvis det er nok kandidater til å starte opp hver av aktivitetsgruppene da, vil Buddhistforbundets styre kunne godkjenne gruppemedlemmene på sitt styremøte 13. september.

Du kan også ringe til koordinator i BF hvis du vil vite mer om dette, på tlf: 91 17 91 49.

Mandatene for de seks aktivitetsgruppene finner du til høyre.