Vesak-feiring i BF-regi 2010

Vesak-feiring i BF-regi 2010

Lagt inn den 06.Mai 2010 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Vesak er buddhismens største høytid og markeres hvert år på fullmånedagen i mai. I år starter høytiden torsdag 27. mai.

Arrangement i Røde kors internasjonale senter
Buddhistforbundet markerer dagen med et arrangement i Røde kors internasjonale senter i Hausmannsgata 7 i Oslo. Arrangementet blir også en lansering av boken "Buddhas budskap" som inneholder utvalgte tekster oversatt fra pali til norsk. Denne boken representerer en milepel i formidlingen av buddhismen i Norge. Vi legger derfor opp til en større markering med kulturelle innslag rundt presentasjonen av boken der vi inviterer forskjellige gjester utenfra til arrangementet. Samtidig blir dette en spesiell markering av vesak som en buddhistisk høytid.

Vi regner med mange deltakere på dette arrangementet. De som ønsker å være til stede må derfor skaffe seg adgangskort gjennom sin buddhistiske forening eller bestille plass elektronisk direkte fra Buddhistforbundet som sendes kontor@buddhistforbundet.no

Arrangementet i Røde kors internasjonale senter den 27. mai begynner kl. 18:00.

Her vil Vesak-feiringen finne sted (kart)

Sted: Røde Kors internasjonale senter
Stedets adresse: Hausmannsgt. 7
Postnummer: 0186      Poststed: Oslo
Starter: 27.Mai 2010 - 18:00       Slutt: 27.Mai 2010- 00:00      Varighet: Ca to timer
Ev. krav til deltagelse:

Må få billett fra egen buddhistgruppe eller bestille på kontor@buddhistforbundet.no

Deles ut så lenge det er plasser igjen. Vær tidlig ute med reservasjonen.