loading..
Velkommen til lysfest 5. desember
Loading...

Velkommen til lysfest 5. desember

i Viet Khuong-tempelet i Lørenskog
Lagt inn den 23.november 2009 | ved Administrator som Nyhet

Bli med på Buddhistforbundets årlige lysfest, som i år skal arrangeres i Viet Khuong-tempelet på Løvenstad i Lørenskog. I år blir det et interessant program

Vi har igjen gleden av å invitere til Buddhistforbundets Lysfest. Vertskap for årets lysfest er Det vietnamesiske Buddhistsamfunn. Stedet er Khuong Viet tempel, Blystadveien 2, 2006 Løvenstad i Lørenskog kommune. 
Tidspunkt for arrangementet er: lørdag 5. desember kl. 16:00 – 19:00 

Programmet dette året er utvidet og inneholder tre hovedelementer: 
markering av Buddhas Oppvåkning med resitasjon, meditasjon og lysprosesjon
høytidelig presentasjon av Tipitaka – 40 binds samling av buddhismens hellige skrifter på pali-språket som Buddhistforbundet mottok fra Thailand 17. august.
lansering av boken Buddhas budskap – en oversettelse fra pali til norsk av utvalgte tekster fra Tipitaka av Kåre A. Lie i samarbeid med en komité oppnevnt av Buddhistforbundet som også står som utgiver av boken.
Vi avslutter programmet med måltid vegetarisk mat med sosialt samvær. 

Hvordan kommer du til Khuong Viet tempel? Buss 411 til Lillestrøm går direkte fra Oslo Bussterminal kl. 15:05 til Blystadveien 2 (nærmeste avstigning Sandbekkhallen). Bussen går hver 15. min. (Ellers: Parkering v/ Sandbekken skole) 

Vi ser frem til å se mange av dere i Khuong Viet tempel denne lørdag ettermiddagen til et godt fellesskap inspirert av Buddhas oppvåkning.  
På vegne av arrangementskomiteen

Søk i hele nettstedet
Relatert informasjon

Ansvarlig redaktør: Egil Lothe 
Webansvarlig: Flemming Skahjem-Eriksen

© cms-websystems