Velkommen til Vesak-feiring 19. mai

Velkommen til Vesak-feiring 19. mai

Avholdes på KTL buddhisttempel
Lagt inn den 26.apr 2019 | ved Administrator som Nyhet

Vi inviterer deg med dette til felles feiring av vesak.

Vesak er buddhismens viktigste høytid og markeres hvert år på fullmånedagen i mai. I år finner høytiden sted 18.-19. mai. Buddhistforbundet markerer høytiden med en felles feiring søndag 19. mai kl. 16:00 – 19:00 på Karma Tashi Ling buddhistsenter, Bjørnåsveien 24 i Oslo.

Vi legger opp til en større markering med buddhistisk praksis med deltakelse fra de forskjellige buddhistiske tradisjonene som er representert i Buddhistforbundet samt rituell bading av Buddha. Feiringen inkluderer også buddhistisk sang, resitasjon og tekstlesning. Vi avslutter med servering av mat m/ frukt og kaker og hyggelig samvær i underetasjen og hagen rundt tempelet (dersom været blir fint).

Dharma-tale blir i år ved munken Titthayano Bhikkhu fra Lokuttara Vihara i Skiptvet som også leder felles meditasjon. Resitasjon blir ledet av Phra Maha Khamsingh fra Wat Thai, Ashin Withuda fra burmesisk tempel og Thich Vien Dung fra Lien Hoa Dao Trang buddhisttempel. Nonne Ani Kønchok fra Karma Tashi Ling leder meditasjon på Buddha og mantra-resitasjon.
Vi ønsker alle velkommen til en inspirerende markering av Buddhas fødsel, oppvåkning og parinirvana.

Den nye BF-filmen som nå er ferdig, kalt: "De fire edle sannheter" vil også bli vist.