loading..
MARKERING FOR TERROROFRE I SRI LANKA
Loading...

MARKERING FOR TERROROFRE I SRI LANKA

Tisarana srilankisk buddhistforening arrangerer markering for terrorofrene i Sri Lanka
Lagt inn den 21.apr 2019 som Nyhet

Buddhistforbundet støtter denne markeringen og inviterer alle til å være til stede mandag 22. april i tempelet på Karma Tashi Ling buddhistsenter. Les invitasjonen her:

Invitasjon til sympatierklæring-, sorgbearbeidelse og velsignelsesseremoni for ofrene for bombeangrepet på Sri Lanka.

Kjære venner,

Vi er rystet og fordømmer på det sterkeste de voldelige og ødeleggende bombeangrepene som ble rettet mot flere katolske kirker og hoteller på Sri Lanka i dag tidlig. Et stort antall mennesker er drept og mange er skadet i denne svært tragiske hendelsen, som skjedde på første Påskedag, en av de helligste dagene for katolikkene.

Vi, Buddhistiske munker på Oslo Buddhist Vihara, og medlemmer av Tisarana Sri Lanka Buddhist forening retter vår dypeste medfølelse til alle som rammet av denne hjerteskjærende tragedien.

Oslo Buddhist Vhara og Tisarana Sri Lankisk Buddhist forening i Norge vil gi uttrykk for vår sympati, og avholde en seremoni for sorgbearbeidelse og velsignelse for de som er rammet, mandag 22. april fra kl 15.30 til 17.00 på Karma Tashi Ling buddhistsenter, Bjørnåsveien 124, 1272 Oslo

La oss komme sammen og tenne lys i solidaritet med alle som rammet av denne tragedien, alle som har mistet livet, alle som har mistet noen av sine kjære og alle som såret eller er pårærende til de skadde. Disse onde og feige voldshandlingene har som eneste hensikt å så splid blant oss, derfor er det viktig at vi står sammen, uavhengig av etnisk eller religiøs bakgrunn.

Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta.

Oslo Buddhist Vihara og Tisarana sri lankisk Buddhist forening.

-- 
May you be well and happy,

Bhante Manirathana
(Head monk of the Vihara)
Tel. +47 674 12 788
Moile. +47 405 80 635

Søk i hele nettstedet
Relatert informasjon

Ansvarlig redaktør: Egil Lothe 
Webansvarlig: Flemming Skahjem-Eriksen

© cms-websystems