"FRI TANKE" SKRIVER OM NRK SAKEN

"FRI TANKE" SKRIVER OM NRK SAKEN

Human-etisk forbund sitt nett tidsskrift skriver om NRK sitt program om buddhismen
Lagt inn den 30.jan 2019 | ved Forstander som Nyhet

Njord Røv i NRK livssynsavdelingen synes fortsatt ikke at det er noen grunn til å ta selvkritikk.

"FRI TANKE" skriver:

"Njord Røv synes fortsatt ikke at det er noen grunn til å ta selvkritikk.

– Jeg beklager sterkt at Lothe ikke klarer å skjønne settingen dette programmet ble laget i. Innholdet står vi for. Vi har ikke tenkt å endre på vår journalistiske bearbeiding av stoffet, sier han til Fri tanke.

– Hva med fakta-påstandene som fremmes? Bør ikke de være korrekte, spesielt når det presenteres som læremateriell for skoler?

– Dette er ikke ment å være et faglig program. Det er Are Sende Osen som går inn og møter miljøene og forteller hva han møter. NRK skole har vurdert programmet og ment at det egner seg som grunnlag for undervisning. Vi mener dette holder mål og tar ikke selvkritikk, sier han."

Her er lenken til artikkelen: