Exploring the use of Mindfulness in Schools and Universities

Exploring the use of Mindfulness in Schools and Universities

Lagt inn den 15.Mai 2018 | ved Administrator som Seminar | i biz Buddhistforbundet

Konferanse 12. juni: Exploring the use of Mindfulness in Schools & Universities - Common Challenges – Common Solutions - East & West
Tre fremragende lærere i mindfulness besøker Norge i juni og Mindfulness Norge arrangerer en konferanse i den anledning. Alle lærerne arbeider med å bringe mindfulness inn i utdanning i sine land (Sri Lanka, Tibet og Storbritannia.)

Her er lenken: https://www.mindfulnessnorge.no/Forsiden.html?actions=39:content&idc=79

Dersom du melder deg på gjennom Buddhistforbundet får du 20% rabatt.

Sted: Røde kors konferansesenter
Stedets adresse: Hausmansgate 7
Starter: 12.juni 2018 - 09:00       Slutt: 12.juni 2018 - 17:00
Ev. krav til deltagelse:

KONFERANSE OM MINDFULNESS I UTDANNING

Konferanse 12. juni 2018:

OM KONFERANSEN

De internasjonale gjestene er munken U. Dhammajiva, grunnlegger og leder av Sati Pasala Foundation in Sri Lanka. Han er abbed og meditasjonsmester ved et skogskloster på Sri Lanka. Dernest Venerable Ringu Tulku Rinpoche som er en tibetansk lama med lang erfaring med undervisning i meditasjon i vesten. Til slutt er det Kumanga Andrahennadi. Hun arbeider med mindfulness i Storbritannia der hun driver programmet The Mindfulness-Based Design Practice(MBDP) Teacher Training Program.

Fra Norge deltar Michael de Vibe, Ole Henning Sommerfelt, Nina Spurkeland, Inki Strauma, og Anne Sælebakke med sine erfaringer fra ulike prosjekter innen utdanningsfeltet I Norge.

Konferansespråket er på engelsk og dagen vil være en god anledning til å lære mer om hvordan Mindfulness kan bringes inn i utdanningsfeltet samt gi påfyll gjennom ulike mindfulness-øvelser ledet av gjestene fra Asia og UK.

HVORDAN KAN DU MELDE DEG PÅ?

Du kan gå inn på hjemmesiden til Mindfulness Norge (https://www.mindfulnessnorge.no) og registrere deg der. Registrering krever innmelding i Mindfulness Norge (kr. 350,-). Konferanseavgift kr. 595,-. Dersom du ikke er medlem av Mindfulness Norge kan du alternativt registrere deg som deltaker gjennom Buddhistforbundet (du betaler da kun kr. 756,- totalt.) Du sender melding pr epost der du oppgir navn og adresse til: kontor@buddhistforbundet.no . Når kr. 756,- er innbetalt på Buddhistforbundets konto 1254.05.18457 blir du registrert som deltaker.