loading..
Nødhjelp til Nepal
Loading...

Nødhjelp til Nepal

Lagt inn den 16.Mai 2015 | ved Administrator som Nyhet | Forfatter forstander

Vi oppfordrer venner og medlemmer til å hjelpe våre jordskjelvsrammede brødre og søstre i Nepal. Gaver mellom kr. 500 og 20.000 vil bli registrert hos Skattemyndighetene og gi skattefradrag dersom du så ønsker. Klikk på overskriften for å lese mer!

 

Jordskjelvet i Nepal 25. april etterlot seg over 7000 døde, mer en dobbelt så mange skadede, og enorme materielle ødeleggelser. Hundretusener står nå uten husly og må søke tilflukt under presenninger. Risikoen for sykdom og epidemier er stor. Blant dem som har vært raskt ute med hjelp til befolkningen er buddhistiske klostre. Hjelpeorganisasjonen Shenpen Tibet Aid er etablert av buddhister i Norge og arbeider i India og Nepal. Den var allerede involvert med hjelpesendinger til jordskjelvofrene umiddelbart etter katastrofen og samarbeider med lokale buddhistiske organisasjoner. I Nepal har Shedrub Development Fund arbeidet i mange år og var raskt på plass med nødhjelp.

Buddhistforbundet ønsker å støtte hjelpearbeidet i Nepal og har etablert et samarbeid med Shenpen Tibet Aid om å bidra økonomisk til dette arbeidet. Vi ber derfor alle våre medlemmer om å bidra.

På vesak-feiringen 1. juni kommer vi til å fortelle mer om situasjonen i Nepal og hjelpearbeidet til lokale buddhistiske klostre.

Du kan sende bidrag til Buddhistforbundet, Pb 9340 Grønland, 0135 Oslo, merket «Nødhjelp Nepal»

til konto 1254.20.22866. For bidrag mellom 500 og 20.000 kan du trekke beløpet av på skatten (fyll

ut skjema på Buddhistforbundets hjemmeside)

Vi kan kontaktes på kontor@buddhistforbundet.no

Hjemmesider: www.buddhistforbundet.no   http://shenpen.no  http://shedrupfund.org   

 

 

Søk i hele nettstedet
Relatert informasjon

Ansvarlig redaktør: Egil Lothe 
Webansvarlig: Flemming Skahjem-Eriksen

© cms-websystems