loading..
Innvielse av nytt tempel, Vesak og konferanse m.m. 2.-7. juni
Loading...

Innvielse av nytt tempel, Vesak og konferanse m.m. 2.-7. juni

- Det inviteres til feiring av 40-årsjubileet til KTLBS
Lagt inn den 03.Mai 2015 | ved Administrator som Nyhet

På vesakdagen tirsdag 2. juni  2015 blir det offisiell innvielse av det første spesialbygde tibetansk-buddhistiske tempelet i Skandinavia. Dette blir en stor festdag med program for alle både ute og inne. Om kvelden blir det vesakfeiring i det nyinnviede tempelet. 

Karma Tashi Ling håper at så mange som mulig vil finne veien til det nye tempelet for å feire denne store begivenheten. Påmelding til 2. juni er ikke nødvendig, men til 3.-7. juni er det påkrevd.

Den offisielle åpningen starter kl. 15.00 2. juni, men det anbefales å komme ca en time før da det blir mye også som skjer før selve innvielsen starter. Dette er en meget stor begivenhet for Karma Tashi Ling buddhistsamfunn og buddhister og andre inviteres til denne viktige hendelsen, så det oppfordres til penklær denne dagen. Om kvelden blir det Vesak-feiring, bl.a. med en tale for dagen ved Mindroling Jetsün Khandro Rinpoche kalt, “Inspirasjon fra Buddhas liv”. Det blir også gjort en Buddha Sakyamuni Puja, bading av Buddha m.m.

For å markere 40-årsjubileet for KTLBS så avholdes det de neste dagene (3.-4. juni) en to-dagers konferanse kalt: "The Challenge of Bringing the Dharma to the West", som burde være interessant også for buddhister fra andre tradisjoner enn den tibetansk-buddhistiske. Her kan vi dele våre erfaringer og synspunkter på arbeidet vi gjør og forhåpentligvis sitte igjen med impulser for å gjøre dette enda bedre.

På kveldene 3. og 4. juni blir det foredrag av Mindroling Khandro Rinpoche onsdag den 3. juni kl. 19.00 over temaet: "What are the qualities of a serious practitioner – how to avoid pitfalls and obstacles on the path" og torsdag 4. juni kl. 19.00 blir det foredrag av Ringu Tulku Rinpoche over temaet: "The Ethics of Speech"

I helgen (6.-7. juni), med oppstart fredag 5. juni kl. 19.00, blir det et kurs med  den tibetanske lamaen: Geshe Sonam Ngodrup, kalt: "The Altruistic Dimension of Buddhism - The 37 practices of a bodhisattva".

For mer informasjon og påmeldinger: http://www.tibetansk-buddhisme.no/artikkel/Tempelinnvielse.htm  

 

Søk i hele nettstedet
Relatert informasjon

Ansvarlig redaktør: Egil Lothe 
Webansvarlig: Flemming Skahjem-Eriksen

© cms-websystems