Lysfest i regi av Buddhistforbundet

Lysfest i regi av Buddhistforbundet

Lagt inn den 27.november 2014 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Buddhistforbundet inviterer alle buddhister til en felles Lysfest-feiring i Khuong Viet-tempelet søndag 14. desember kl. 15.00.

Lysfestenn er en samling i årets mørkeste måned der vi kommer sammen for å minnes Buddhas Oppvåkning for 2600 år siden.

Dessuten vil vi hygge boss og bli kjent med de forskjellige gruppene av buddhister som samarbeider med hverandre i Buddhistforbundet. En viktig del av arrangementet er lysprosesjonen som har gitt navnet til høytiden.

Vertskap for årets lysfest er det vietnamesiske buddhistsamfunn i sitt tempel Khuong Viet i Rælingen kommune nord for Oslo.

Fra programmet:

Samling i tempelet

Meditasjon og resitasjon i tempelhallen

Lysprosesjon

Presentasjon i ord og bilder: Hva har skjedd i 2014?

Servering av vietnamesisk vegetarmiddag

Adressen til tempelet er: Blystadveien 2 på Løvenstad

Hvis di kommer med offentlig transport anbefaler vi at du tar 14.14-toget til Lillestrøm. Bytter til buss 411 og går av ved Sandbekkhallen. Derfra er det tre minutter å gå til tempelet.

Sted: Khuong Viet-tempelet
Stedets adresse: Blystadveien 2
Postnummer: 2006      Poststed: Løvenstad
Starter: 14.desember 2014 - 15:00       Slutt: 14.desember 2014- 18:00      Varighet: Ca 3 timer