Angående dobbeltmedlemskap

Angående dobbeltmedlemskap

Lagt inn den 02.aug. 2013 | ved Administrator som Informasjon

Hvis man er medlem av både Buddhistforbundet og et annet tros- eller livssynssamfunn vil ikke staten eller kommunen utbetale offentlig økonomisk støtte for denne personen til noen av dem.

Derfor er det viktig at hvis du ønsker å tilhøre et annet samfunn enn det du er medlem av, må du huske å melde deg ut av det samfunnet du nå tilhører før du melder deg inn i det nye samfunnet. Medlemskapet i et tros- eller livssynsamfunn løper til du melder deg ut skriftlig.

Buddhistforbundet har et forholdsvist stort antall medlemmer som også er medlem av andre tros- eller livssynssamfunn. Disse får vi dessverre ikke offentlig støtte for.

Er du usikker på om du tilhører flere tros- eller livssynsamfunn bør du ringe 75 00 75 00 eller sende en epost til firmapost@brreg.no (Til Brønnøysundsregisteret/Løsøreregisteret). Da får du et brev i posten om dette.

Har du fått brev fra Buddhistforbundet om dobbeltmedlemskap er du en av dem. I så fall ber vi om at du enten beholder eller avslutter ditt medlemskap i Buddhistforbundet. Hvis du ønsker fortsatt å være medlem av Buddhistforbundet må du melde deg ut av det andre tros- eller livssynssamfunnet. Vi ber om at du også gir oss beskjed om hva du velger å gjøre. Det kan du gjøre på epost til: kontor@buddhistforbundet.no