BF lanserer en ny bok

BF lanserer en ny bok

Digha Nikaya i komplett utgave lansert 24. mai
Lagt inn den 28.Mai 2013 | ved Administrator som Nyhet

Digha Nikaya som betyr "De lange samtalene" og omhandler samtalene som Buddha hadde med mange forskjellige mennesker i løpet av sitt lange virke som oppvåknet lærer, for over 2500 år siden. Boken ble lansert på Vesakferingen i Håndverkeren fredag 24. mai. Oversetteren Kåre A. Lie presenterte boken, som nå er komplett på norsk for første gang. Boken kan bestilles fra Buddhistforbundets forlag.

Boken er oversatt fra Pali og utgjør en del av sutradelen av "Tripitaka", de tre kurver, som inneholder hele skriftsamlingen basert på Buddhas undervisning som finnes på palispråket.

Lenke til en nærmere presentasjon av boken og hvordan den kan bestilles: http://buddhistforbundet.no/article/show/243/Digha-Nikaya---De-lange-tekstene---komplett-utgave