Velkommen til BFs felles Vesakfeiring

Velkommen til BFs felles Vesakfeiring

Lagt inn den 06.Mai 2013 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Buddhismens største høytid finner sted på fullmånedagen i vesak måneden. På denne dagen markeres Buddhas fødsel, Oppvåkning og død (nirvana). I år faller denne dagen på fredag 24. mai. Buddhistforbundets høytidskomité som i år ledes av Pra Maha Khamsing fra den thailandske buddhistforening har forberedt et arrangement i "Håndverkeren" i Rosenkrantzgate 7 i Oslo. Arrangementet begynner kl. 18:00 på ettermiddagen og varer i omkring 2 timer.

Vesak er buddhismens viktigste høytid og markeres hvert år på fullmånedagen i mai.

Det legges opp til en større markering med en høytidelig religiøs seremoni med deltagelse fra de forskjellige buddhistiske tradisjoner representert i Norge.

Vi regner med mange deltagere på dette arrangementet. De som ønsker å være til stede må derfor skaffe seg adgangskort gjennom sin buddhistiske forening eller bestille plass direkte fra Buddhistforbundet: kontor@buddhistforbundet.no

Sted: Håndverkeren
Stedets adresse: Rosenkrantz gate 7
Postnummer: 0160      Poststed: Oslo
Starter: 24.Mai 2013 - 18:00       Slutt: 24.Mai 2013- 00:00      Varighet: Ca 2 1/2 time
Ev. krav til deltagelse: Man må skaffe adgangskort fra sin buddhistgruppe eller direkte fra Buddhistforbundet.
Pris: Gratis adgang
Beskjeder: Enkel bevertning