loading..
Helgekurs med Ringu Tulku
Loading...

Helgekurs med Ringu Tulku

Lagt inn den 30.apr 2013 | ved Administrator som Kurs | i biz Karma Tashi Ling buddhistsamfunn

"Parting with the four attachments"

Ringu Tulku Rinpoche er født i 1952 og er en bevisst gjenfødt lama, gjenkjent av den 16. Gyalwa Karmapa. Han har studert under kjente og respekterte mestere fra alle de fire hovedskolene av tibetansk buddhisme og er en høyt utdannet buddhistisk lærer. Han har skrevet flere bøker om buddhismen, samt barnebøker. Han har også utgitt en serie med korte hefter der sentrale aspekter i buddhismen er forklart på en lett tilgjengelig måte - Lazy Lama Publications.

Ringu Tulku Rinpoche snakker utmerket engelsk og gir undervisning i den buddhistiske lære på en dyp, men samtidig klar og lettfattelig måte. Han kombinerer indre ro og verdighet med en uformell, humoristisk og kontaktskapende væremåte.

I år skal Ringu Tulku undervise i teksten: ”Parting with the four Attachments” (tib: Zhen pa bzhi bral) er den aller første av i alt 108 instruksjoner samlet av mesteren Konga Drolchok (1507-1566) og fullført av hans etterfølger Jetsun Taranatha (1575-1634)

Kurset faller midt i Milarepa arbeidsretreat, så her kan man forlenge sommeroppholdet på KSL i begge retninger: Komme en uke før, bli en uke lenger, eller bli med på begge ukene og ha Ringu Tulku Rinpoches besøk som et høydepunkt midt i.

For mer informasjon og påmelding :

Sted: Karma Shedrup Ling retreatsenter
Stedets adresse: Siggerudveien 734
Postnummer: 1400      Poststed: Ski
Starter: 13.juli 2013 - 10:00       Slutt: 14.juli 2013- 00:00      Varighet: 1 weekend
Ev. krav til deltagelse: Åpent for alle
Pris: 1400 + mat/overnatting
Beskjeder: Se oversikt over priser og rabatter på informasjonssidene hos KTLBS

Søk i hele nettstedet
Relatert informasjon

Ansvarlig redaktør: Egil Lothe 
Webansvarlig: Flemming Skahjem-Eriksen

© cms-websystems