Buddhistforbundets lysfest 2012

Buddhistforbundets lysfest 2012

Lysfest søndag 16. desember i Oslo Buddhist Vihara i Oppegård
Lagt inn den 12.desember 2012 | ved Forstander som Nyhet

Søndag 16. desember kl. 15:00 er det tempelet til den srilankesiske buddhistforeningen som er vertskap for den årlige lysfesten i Buddhistforbundet. Adressen er Skiveien 123 som ligger rett ved Myrvoll stasjon på togruten til Ski.

Buddhistforbundet arrangerer hvert år lysfesten som er en anledning for våre medlemmer fra forskjellige miljøer til å komme sammen og bli kjent med hverandres tradisjoner og aktiviteter.

I år er det munken Bhante Manirathana thero og hans srilankesiske buddhister som er vertskap for lysfesten.

Tempelet, Oslo Buddhist Vihara, holder til i et gult trehus i Skiveien 123 i Oppegård utenfor Oslo. Det går tog dit hver halvtime (tar 21 min.) og nærmeste togstasjon (ca 100 m sør for tempelet) er Myrvoll stasjon. Ettersom arrangementet begynner kl. 15:00 anbefaler vi at folk tar toget som går 14:35 fra Oslo S.

Vi legger opp felles aktiviteter som lystenning, meditasjon og Dharmaord. Det blir også en anledning til å bli kjent med den srilankesiske tradisjonen og aktivitetene i tempelet. Vi forteller også litt om Buddhistforbundets aktiviteter i inn- og utland. Og det blir en anledning til å treffe gamle og nye venner.

For ytterligere informasjon kan Buddhistforbundets forstander kontaktes (97704154)