Vesak - felles feiring av Buddhas fødsel

Vesak - felles feiring av Buddhas fødsel

Lagt inn den 18.apr 2012 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Vesak er buddhismens viktigste høytid og markeres hvert år på fullmånedagen i mai. I år finner høytiden sted første helg i mai.

Buddhistforbundet markerer høytiden med et arrangement søndag 6. mai kl. 15:00 – 17:45 i festsalen i Ingeniørenes hus, Kronprinsens gate 17 i Oslo.

Vi legger opp til en større markering med en høytidelig religiøs seremoni med deltakelse fra de forskjellige buddhistiske tradisjonene som er representert i Norge. Deretter følger et kulturprogram med dans og musikk med utøvere med bakgrunn fra Burma, Norge, Sri Lanka, Thailand og Vietnam. Vi avslutter med servering av frukt og kaker og sosialt samvær.

Vi regner med mange deltakere på dette arrangementet. De som ønsker å være til stede må derfor skaffe seg adgangskort gjennom sin buddhistiske forening eller bestille plass elektronisk direkte fra Buddhistforbundet som sendes kontor@buddhistforbundet.no

Vi ønsker alle velkommen til en inspirerende markering av Buddhas fødsel, Oppvåkning og Parinirvana.

Ven. Marathugoda Manirathana
Leder av arrangementskomiteen og forstander Egil Lothe

Sted: Ingeniørenes Hus
Stedets adresse: Kronprinsens gate 17
Postnummer: 0251      Poststed: Oslo
Starter: 06.Mai 2012 - 15:00       Slutt: 06.Mai 2012- 17:45      Varighet: Nesten 3 timer
Ev. krav til deltagelse: På grunn av begrenset plass må man ha skaffet seg adgangskort på forhånd, fortrinnsvis fra egen gruppe.