Ny bok om buddhismen

Ny bok om buddhismen

Buddhistforbundets forlag med oversettelse til norsk av boken "Introduksjon til buddhismen"
Lagt inn den 23.okt 2011 | ved Forstander som Nyhet

Buddhistforbundets forlag utga i august i 2011 en oversettelse fra engelsk av en bok av Chris Pauling fra Triratna buddhistfellesskap i England. Den er på knapt 80 sider og gir en lettfattelig innføring i hovedpunktene i Buddhas frigjøringsvei. Forfatteren, en engelsk buddhist med mange års "fartstid" i buddhistisk praksis utdyper viktige sider som etikk, meditasjon, visdom og hengivelsespraksis. Han gir også en kort skisse av de forskjellige retningene buddhismen består av og hvordan de har utviklet seg historisk. Boken er først og fremst fokusert på hvordan buddhismen kan praktiseres og hvordan den kan hjelpe oss til et mer tilfredsstillende og harmonisk liv.

Boken kan bestilles fra Buddhistforbundet og koster kr. 125,- pr eksemplar. Porto kommer i tillegg.

Webansvarlig: Yasminka Markovska