Introduksjon til buddhismen

Introduksjon til buddhismen

Lagt inn den 16.sept. 2011 | ved Administrator som BF-egen-bok | Forfatter Chris Pauling

Introduksjon til buddhismen er en lettfattelig og engasjerende introduksjon til folk i Vesten som vil lære mer om buddhismen som en vei til åndelig vekst.

Med sin klare og uformelle stil forklarer den de essensielle læresetninger og praksiser som alle buddhister kan enes om. Boken viser også hvordan gammel visdom er mer relevant enn noen gang i forhold til psykologiske, sosiale og åndelige spørsmål som opptar menn og kvinner i den vestlige verden i dag.

Introduksjon til buddhismen formidler mye informasjon gjennom sine sider. Samtidig formidler den en følelsemessig apell som har hatt en frigjørende effekt på mange vestlendinger de siste tiårene.

ISBN: 978 82-90787-07-8

Utgitt på Buddhistforbundets forlag september 2011

Først utgitt på engelsk i 1990.

Pris kr 125,-

Boka veier: 185 g

Bestill den ved å sende en epost til:

bokbestilling@buddhistforbundet.no

Slutt: - 00:00      Varighet: