Lysfesten 2009

Lysfesten 2009

Lagt inn den 28.okt 2009 | ved Administrator som Feiring | i biz Buddhistforbundet

Hvert år arrangerer Buddhistforbundet lysfest i desember for sine medlemmer og andre som har lyst til å være med.

I år blir feiringen i Khruong Viet-tempelet i Blystadlia 2, Lørenskog og det blir et interessant program.

Vi vil bl.a. lansere den nye boken som kommer ut på Buddhistforbundets forlag og heter: Buddhas budskap. Du kan finne en lenke til høyre som gir mer informasjon om denne boken.

I august ble Buddhistforbundet gitt fra den thailandske stiftelsen: ............. hele Tripitaka - en boksamling på 40 bind - på pali, men trykket med latinske bokstaver. Vi vil fortelle litt om dette.

Sted: Khuong Viet-tempelet
Stedets adresse: Blystadveien 2
Postnummer: 2006      Poststed: Løvenstad
Starter: 05.desember 2009 - 16:00       Slutt: 05.desember 2009- 21:00      Varighet: Tre timer
Ev. krav til deltagelse: Alle er hjertelig velkommen!

Webansvarlig: Yasminka Markovska