Buddhistforbundets forlag

Buddhistforbundets forlag

Lagt inn den 28.okt 2009 | ved Administrator som Informasjon

Buddhistforbundet har et eget forlag. Det har til hensikt å utgi buddhistisk litteratur som er av generell interesse, både for buddhister og interesserte som har lyst til å lære om buddhismen.

I tillegg til bøker, har forlaget publisert en fyldig brosjyre: Buddhismen i Norge. Kommune- og statsstøtte til medlemmene som ikke er tilsluttet noen grupperinger tilfaller bl.a. Buddhistforbundets forlag.

Buddhistforbundets forlag utgir en rekke bøker om buddhismen. Dessuten har det støttet utgivelser av buddhistiske bøker på andre forlag. Mange av disse bøkene - utgitt på eget forlag og bøker utgitt på andre forlag - kan kjøpes fra Buddhistforbundets forlag.

Buddhistforbundets forlag drives av BFs forlagsgruppe, med representanter for ulike buddhistgrupper tilsluttet Buddhistforbundet.

Buddhistforbundet har utgitt Buddhas budskap, som er et utvalg av pali-tekster fra skriftsamlingen Tripitaka, og som er oversatt til norsk. Du kan bestille den fra Buddhistforbundets kontor.

Liste over Bøker som kan kjøpes fra Buddhistforbundet

Informasjon for bokhandlere som ønsker å selge Buddhistforbundets bøker.

Webansvarlig: Yasminka Markovska